0485 66 22 74

  • info@sol-invictus.be

Huren van een
zonne-installatie

 
Bij het huren van je zonnepanelen dien je niets te investeren. Bovendien krijg je korting op je elektriciteit.
 

Zonnepanelen worden steeds goedkoper en interessanter. Toch wenst niet iedereen een zonne-installatie te kopen. Voor hen bestaat nu ook de mogelijkheid om over te gaan tot ons exclusief huursysteem. Zo krijg je onmiddellijk alle voordelen van een zonne-installatie, zonder de nadelen te moeten ondergaan. Je krijgt onmiddellijk een mooie korting op de elektriciteitsfactuur en je draagt geen investeringsrisico.

 

Zonnepanelen huren is de meest voorkomende manier om een zonne-installatie te plaatsen. In Vlaanderen is het weliswaar nog niet zo bekend, dit komt voornamelijk door het subsidiesysteem die voorheen in voege was.

 

Het systeem is simpel: je huurt een zonne-installatie van ons en je gebruikt de, door de panelen geproduceerde, energie. Je elektriciteitsteller draait terug, waardoor je elektriciteitsverbruik wordt verminderd. De opbrengst van de energie, die omgezet wordt in elektriciteit komt geheel ten goede van de bewoner. In ruil hiervoor betaal je maandelijks een bedrag aan onze firma voor het gebruik van de installatie, van de eerste dag goedkoper dan je bestaande factuur. Je hebt geen onkosten, geen investering en geen kopzorgen. Wij onderhouden, beheren en monitoren de installatie. Uiteraard gebeurt alles netjes met een duidelijke overeenkomst.

Sol-Invictus BVBA is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, commercialisering en plaasting van hernieuwbare energiesystemen, zoals zonnepanelen en windturbines. Sol-Invictus werd opgericht in 2008 en wordt geleid door Frederik De Smet, Florence Vandamme en Stefaan Dauwe, twee ondernemers uit Oost-Vlaanderen die reeds lang hun sporen hebben verdiend in de hernieuwbare energie sector.  Neem nog vandaag contact op zodat we ons beste voorstel kunnen uitbrengen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte mbt onze akties.

CONTACTEER ONS
  • info@sol-invictus.be
  • fds@sol-invictus..be
  • Boelare 52
  • 9900 Eeklo
  • Oost-Vlaanderen
  • 0485 66 22 74
  • 0486 24 53 94

Sending Request...

There was a problem. Please try again.

Request Sent

© Copyright 2016. All Rights Are Reserved