0485 66 22 74

 • info@sol-invictus.be

Koop nu uw zonne-installatie

Je bent op de JUISTE PLAATS op het juiste tijdstip!

 

Er zijn tal van systemen op de markt en soms lijkt het dat je het bos niet meer kan zien, omdat er te veel bomen staan. Toch is het allemaal niet zo moeilijk. Veelal zal blijken dat er op je dak maar enkele specifieke systemen mogelijk zijn. Je kan twijfelen over de kleur (zwart, blauw, metaalkleurige rand,…), maar dit is grotendeels ingegeven door smaak.

 

We verdelen alleen gerenommeerde merken, zowel Europese als Aziatische merken. Het verschil in prijs van de panelen is niet noodzakelijk te wijten aan een verschil in kwaliteit. Zoals vaak het geval is betaal je ook een meerprijs voor het “merk”. Ook dit is een persoonlijke keuze.

 

We helpen je bij de keuze van de zonne-installatie, maar ook doen we een berekening, maken we de lay-out, de bouwplannen, de aansluitingsplannen, het eendraadschema voor de keuring en verzorgen we de keuring. Als het nodig is mag je rekenken op onze bijkomede service. Je staat er niet alleen voor.

 

Op de aankoop van een zonne-installatie geniet je garantie op het product zelf en op de opbrengst van de panelen (zelfs tot 25 jaar). Ieder merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en voorstel hieromtrent.

 

Wat kan je van ons VERWACHTEN?
 
 • Stipte levering en plaatsing volgens de afspraak.
 • 25 jaar lineaire opbrengstgarantie voor de meeste merken van PV-panelen.
 • Begeleiding van het project van eerste concept tot afbraak van de zonne-installatie.
 • Ontwerp van de installatie in functie van uw behoeften en mogelijkheden.
 • Dienst naverkoop die voldoet aan jouw verwachtingen.
 • Fotovoltaïsche  panelen

   

  Zonnepanelen vormen het hart van elk zonne-energiesysteem.  Daarom bieden we hoogwaardige zonnepanelen van toonaangevende producenten voor aantrekkelijke prijzen.  Voor alle producten in ons assortiment gelden strenge kwaliteitsnormen, zodat wij u efficiënte zonnepanelen met een hoog rendement kunnen garanderen.

   

  Als specialis in zonne-energieproducten vinden wij de passende oplossing voor elke situatie.  Elk project wordt bij ons individueel begeleid, van advies en planning tot en met de levering.

   

  Ons uitgebreide productportfolio bevat mono- en polykristallijne zonnepanelen in verschillende prestatieklassen en van verschillende gerenommeerde producenten.

 • Invertors

  Een omvormer zet de door de zonnepanelen opgewekte gelijkstroom om in wisselstroom en maakt het daarmee mogelijk om elektriciteit terug te leveren aan het openbare net of om de opgewekte stroom zelf te gebruiken.

   

  Al onze omvormers worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, zodat u verzekerd bent van een goede omvormer met een lange levensduur en een hoog rendement. Ons uitgebreide productportfolio bevat stringomvormers, centrale omvormers  en paneelomvormers van verschillende prestatieklassen en van verschillende gerenommeerde producenten. Daarnaast hebben wij omvormers voor energie-opslagsystemen.

   

  Als specialist in zonne-energieproducten vinden wij altijd de passende oplossing voor elke situatie. Elk project wordt bij ons individueel begeleid, van advies en planning tot en met de levering.

 • Montagestructuren

  Wij bieden hoogwaardige montagesystemen van toonaangevende producenten voor aantrekkelijke prijzen. Alle zonne-energiemontagesystemen in ons assortiment zijn sterk, duurzaam en betrouwbaar, dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen. Voor eenvoudige montage voor alle typen daken en vrijstaande systemen.

   

  Ons uitgebreide productportfolio biedt het juiste montagesysteem voor elke situatie, als standaard- of individuele oplossing.

   

   

   

   

Hoe gaan we te werk?

Het succes van elk project hangt af van een geïntegreerde en doordacht aanpak.

Met kwalitatieve merken brengen we jouw energiefactuur naar beneden.

EERSTE CONTACT
 

Bij het eerste contact is het goed dat je reeds een idee hebt van waar de zonne-installatie kan worden geplaatst. Een plan met de afmetingen van het dak is zeer welkom, ook de elektriciteitsfacturen zijn zeer belangrijk.

Stap 1

BEREKEN INGEN
 

Na het eerste bezoek ter plaatse kunnen we aan het rekenen gaan. De installatie wordt ontworpen volgens jouw behoeften en wensen, we schatten de productie in en de mogelijke besparingen. Ook schaduw wordt in rekening gebracht.

Stap 2

OPLEVERING
 

Na de installatie van de zonne-installatie wordt samen met de klant alle opgelverd. We gaan samen na of er nog kleine aanpassingen moeten gebeuren, en doen nog de finale aanpassingen,

Stap 5

KEURING
 

De zonne-installatie dient steeds te worden gekeurd door een keuringsinstantie. Pas na de keuring kan de zonne-installatie worden opgestart. Na de keuring ben je er ook zeker van de een externe partij ons werk heeft goedgekeurd.

Stap 6

OFFERTE
 

Op basis van de tekeningen en berekeningen wordt een keurige offerte afgeleverd. Op basis hiervan kunnen we nog aanpassingen doen in functie van uw wensen en voorkeuren. Ook bijkomede opties kunnen toegevoegd of weggelaten.

Stap3

PLAATSING
 

De plaatsing wordt gepland in overleg met de klant. Het is ons duidelijk dat het ook voor u moet passen wanneer we precies de zonne-installatie bouwen. De plaatsing wordt gedaan door onze ervaren plaatsers.

Stap 4

SUNNY EXPLORER, De gratis softwareoplossing voor de PC

PC inschakelen, Bluetooth activeren, Sunny Explorer starten – en meteen hebben installateurs en installatiebeheerders een overzicht over hun zonnestroom installatie. De gratis PC software is de optimale uitbreiding voor omvormers met Bluetooth. Zo zijn de belangrijkste installatiegegevens op de PC te visualiseren. Ook bij het parametreren van de omvormers biedt Sunny Explorer ondersteuning: aangezien een moeizame bekabeling niet nodig is, kan de zonnestroom installatie bliksemsnel en gemakkelijk onderhouden worden.

Gemakkelijk

 

•Gratis pc-software voor draadloze controle van de zonnestroom installatie met Webconnect of Bluetooth

•Snel overzicht over opbrengsten en status

 

Gebruiksvriendelijk

 

• Intuïtieve bediening

•Grafische weergave van de belangrijkste installatiegegevens

 

Veilig

 

•Langdurige opslag door gegevensuitvoer in CSV-formaat

•Snelle diagnose door toegang op meetwaarden en gebeurtenisgeheugen

Enkele van onze merken

 

 

 

 

Sol-Invictus BVBA is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling, commercialisering en plaasting van hernieuwbare energiesystemen, zoals zonnepanelen en windturbines. Sol-Invictus werd opgericht in 2008 en wordt geleid door Frederik De Smet, Florence Vandamme en Stefaan Dauwe, twee ondernemers uit Oost-Vlaanderen die reeds lang hun sporen hebben verdiend in de hernieuwbare energie sector.  Neem nog vandaag contact op zodat we ons beste voorstel kunnen uitbrengen.

NIEUWSBRIEF

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte mbt onze akties.

CONTACTEER ONS
 • info@sol-invictus.be
 • fds@sol-invictus..be
 • Boelare 52
 • 9900 Eeklo
 • Oost-Vlaanderen
 • 0485 66 22 74
 • 0486 24 53 94

Sending Request...

There was a problem. Please try again.

Request Sent

© Copyright 2016. All Rights Are Reserved